Nieuwe inspiratie

Vorige week ben ik naar de CreaDoe in Utrecht geweest. Ik ben vroeger met mijn vader en zusje naar een creatieve beurs geweest, maar daarna nooit meer. Ik heb ontzettend veel nieuwe inspiratie opgedaan en wat leuke dingentjes gehaald. Ik ga dus vanaf nu ook mozaieken en ik heb er erg veel zin in om het uit te proberen. Daarnaast heb ik leuke ideeën opgedaan voor het maken van schilderijen in combinatie met styrofoam en klei. Het is dus zeker een inspiratievol dagje geweest.

Een andere bron van inspiratie is toch wel Pinterest. Hier vind ik toch wel de meeste ideeën voor diy projectjes. Ik ben nu begonnen met het verzamelen van ideeën voor de kerst. Momenteel ben ik een krans aan het maken.

De krans zelf is af nu alleen nog de ornamenten maken. Het is een krans van styrofoam omwikkeld met wol, heel simpel dus eigenlijk, maar je moet wel een beetje geduld hebben. Dit is best een kleine krans (diameter is 20cm) en was toch wel een uurtje kwijt om ervoor te zorgen dat het hele krans omwikkeld was met wol. De ornamenten ga ik maken van vilt.

Uiteraard als hij klaar is dan show ik hem 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.