Goede week (of twee)

Ok eindelijk vakantie (ok dit is al de tweede week) en het zijn ook meteen twee hele goede weken.

Ik krijg geld terug van mijn verhuurder betreft de servicekosten, ik krijg geld terug van de belastingdienst betreft mijn zorgtoeslag (ok het zijn geen extreme bedragen, maar alle kleine beetjes helpen natuurlijk) en ik heb vandaag te horen gekregen dat ik per 24 november een nieuwe baan heb! Jaja per 24 november ben ik de department secretary van ERS/Saipem. Ik had vandaag een sollicitatiegesprek (in het Engels!) en dat is helemaal goed gegaan dus. Ik ben zo blij. Ik moet straks wel alles in het Engels doen (het overgrote deel van de collega’s is buitenlands) maar dit is wel een once in a lifetime opportunity om een baan als dit op mijn cv te kunnen zetten. En aanstaande donderdag zal ik alvast een dagje meedraaien.

Ik heb daarnaast ook eindelijk wat extra kasten gekocht en mag volgende week nog een paar halen samen met een nieuwe stoel. Jeej het begint zowaar op een huis te lijken. Ook al weer wat extra klus werk gedaan al moet ik nog steeds erg veel doen, maar beetje bij beetje begint het echt ergens op te lijken. Vandaag ook eindelijk radiatorfolie gehaald en dit zal ik morgen plaatsen (het werd tijd zeg)

Ik ben dus lekker bezig op het moment en heb gelukkig nog een paar dagen voor ik weer moet beginnen met werken en daar zal ik ook zeker nog even van gaan genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.