Een terugblik en een vooruitblik

Zo het is weer 31 december, de laatste dag van het jaar. En dan doe je toch altijd even terugkijken naar de dingen die het afgelopen jaar allemaal voorbij gekomen zijn. 2012 was niet echt mijn beste jaar, maar naar het einde van het jaar toe werd het wel steeds beter. Ik heb gelukkig eindelijk een nieuwe baan, die tot nu toe best goed bevalt. Ook ben ik aan de winnende hand als het gaat om mijn depressie. Nu is dit gevecht nog wel steeds gaande, maar het gaat steeds beter.

Ik heb de ensuite kamer nog niet helemaal af, maar heb wel erg veel gedaan. Ik heb nog meer (kleine) meubels aangeschaft die opgeknapt moeten worden en daardoor is de kamer een beetje achterop geraakt, maar ik hoef gelukkig niet heel veel meer. Alleen nog 1 wand verven en 1 wand behangen. Het is geen grote kamer dus dat is geen zware opgave.
Ohja en ik ben nog steeds gestopt met roken *jeej* dat houd ik nu ook al een jaar (en 4 dagen) vol. In het begin was het erg moeilijk, maar nu zijn er alleen momenten waarop ik het er lastig mee heb. Dus ik ben zeer trots op mezelf!

———————————————————————————————————–

En dan de goede voornemens voor 2013.

* Ik wil uiteraard niet weer beginnen met roken dus deze staat zeker weer op mijn lijstje met goede voornemens.
* Ik heb een flinke slag geslagen met klussen in huis, maar heb nog steeds veel te doen. In 2013 wil ik de slaapkamer en de gang gedaan hebben. Beide geen grote ruimtes dus dat moet lukken 😉
* Nu de kamers beetje bij beetje afraken en er netjes uit komen te zien, moet ik er toch echt aan gaan geloven en moeten er wat meubels vervangen gaan worden. Ik heb dit jaar al wat vervangen, dus het begin is er al. Bovenaan het lijstje staan meer kasten, een bank en een stoel (om lekker in te kruipen met een goed boek).
———————————————————————————————————–

En dit zijn mijn goede voornemens voor 2013. In 2013 wil het rustig aan doen en gewoon genieten, dus niet al te veel van mezelf eisen 😉

Voor nu wil ik iedereen een erg goed Oud en Nieuw wensen en dat niks dan goeds op jullie pad mag komen!ht veelliefskimkopie

New-Year-2013-Celebration-Wallpaper-600x450

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.